Hikers house

Wil jij ook mee met een meerdaagse tocht van Wanderlust outdoor academy maar heb je niet alle materialen?
Om jou te helpen en de kosten te besparen van de aanschaf van de vaak prijzige materialen, hebben we de handen ineen geslagen met onze vrienden van HikersHouse.
Bij HikersHouse kun je complete sets huren, maar ook alle losse benodigdheden. Denk aan een slaapzak, rugzak, tent, tarp, brander, een pannetje en nog veel meer!
Super makkelijk: als je huurt via HikersHouse, krijg je al je spullen in een stevige verzendbox opgestuurd.
Na je gebruik stop je alles weer netjes in de box, plak je het meegeleverde retouretiket er op en breng je het naar de dichtstbijzijnde PostNL-locatie.
Doordat Wanderlust outdoor academy en HikersHouse rechtstreeks contact hebben, kan HikersHouse jou precies de juiste materialen adviseren voor elke situatie.
Een ander leuk voordeel is dat je via Wanderlust outdoor acadamy een 10% kortingscode op het gehele assortiment van HikersHouse ontvangt als je een cursus of reis boekt!
Zowel op de huur- als op de koopartikelen.
Naast verhuur van materialen, kun je bij HikersHouse namelijk ook terecht voor all natural outdoormaaltijden, merino wollen sokken, waterfilters, outdoor servies en bestek. Heb je een tent gehuurd en wil je ‘m achteraf toch graag kopen? Vraag dan naar de speciale voorwaarden.
Bekijk en volg Hikers House ook via FACEBOOK &  INSTAGRAM